Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сплачувати податки онлайн зручно: індивідуальні консультації та практичну допомогу можна отримати  у Володимир-Волинській ДПІ

опубліковано 19 серпня 2024 о 08:18

 Задля якісного податкового супроводу платників майнових податків фахівці Володимир-Волинської ДПІ систематично проводять тематичні тренінги-практикуми. Під час колективних занять та індивідуальних консультацій громадяни опановують навички роботи в електронному кабінеті та застосунку «Моя податкова». 

Функціональні можливості ІТ-сервісів ДПС  дозволяють бути в курсі податкових справ 24/7, - звертають увагу платників податків у Володимир-Волинській ДПІ та пропонують скористатися перевагами цифрових рішень, зручних і доступних кожному.  

Наприклад, щоб дізнатися про те, чи заборгували податки, громадянам не обов’язково звертатися для звірки до державної податкової інспекції. Завантажте мобільний застосунок «Моя податкова» і в будь-який зручний час отримуйте інформацію щодо заборгованості перед бюджетом. 

Сплатити податки теж можна онлайн. Ця функція доступна у мобільному застосунку «Моя податкова» цілодобово.

Якщо ви - власник нерухомості та землі, негайно перевірте наявність податкової заборгованості, - радять у податковій службі. 

Зверніть увагу! Актуальна податкова інформація доступна у мобільному застосунку «Моя податкова» 24/7. Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте електронні сервіси ДПС.   

Сектор інформаційної взаємодії

Головного управління ДПС у Волинській області