Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Застерігаємо! На Волині від імені посадовців податкової служби орудують шахраї

опубліковано 19 серпня 2024 о 14:46

Головне управління ДПС у Волинській області звертається до платників податків із проханням не реагувати на повідомлення у месенджерах щодо  перерахування коштів нібито за вирішення проблемних питань в органах ДПС. 

Звертаємо увагу! Це листування, зокрема повідомлення нібито від імені керівника управління податкового аудиту з пропозиціями фінансової винагороди за непроведення  перевірок, не мають жодного стосунку до діяльності органів ДПС в області. 

Мета комунікації цих псевдопосадовців із бізнесом – шахраювання задля збагачення.  Варто бути обачними та врахувати, що жодного стосунку до працівників податкової служби особи, які прикриваються посадовцями ДПС і пропонують вирішити проблемні питання,  не мають, - наголошують у секторі з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області. 

Оскільки схожі випадки неодноразово мали місце раніше, у Головному управлінні ДПС у Волинській області наполегливо рекомендують платникам податків ігнорувати прохання псевдоподатківців. 

Про факти зловживань, можливі порушення антикорупційного законодавства посадовцями податкової служби варто інформувати сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області на електронну адресу vl.kor@tax.gov.ua , або за номером телефону у м. Луцьку (0332)777171, ІР (033)7127. 

Інформація у такому повідомленні повинна стосуватися конкретної особи та містити фактичні дані, які можуть бути перевірені, а також підкріплена доказами .

Сектор інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Волинській області