Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання з Днем Незалежності України в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергія Лисеюка

опубліковано 24 серпня 2024 о 10:00

Шановні колеги, ветерани органів ДПС, платники податків!

Будувати власну державу вільних і рівних громадян сучасному поколінню українців випало у надскладний час. Однак, всупереч втратам і руйнуванням, випробування війною, як ніколи раніше, згуртувало та зміцнило націю.

Цією єдністю і самопожертвою українці виборюють свободу та вкотре підтверджують духовну, культурну та історичну приналежність своєї країни до цивілізованого світу.  

Пам’ятаймо про  незламність і відвагу наших воїнів на полі бою! Про їх стійкість, мужність і людяність складатимуть легенди прийдешні покоління.

Від імені колективу працівників Головного управління ДПС у Волинській області дякую кожному, хто сьогодні підтримує країну, чесно сплачуючи податки. Ваша свідома та відповідальна позиція  ­–  надійний фінансовий фундамент незалежної держави. Сплачуючи податки, ми інвестуємо в ефективну протидію загарбникові та гідне майбутнє нашої країни. 

Всіх, хто нині на передньому краї фінансової безпеки та оборони держави, щиро вітаю з Днем Незалежності України. Нехай наші спільні зусилля стануть передумовою для перемоги, відновлення, добробуту та процвітання суверенної і незалежної України. 

Слава Україні! Героям слава!

 

В.о. начальника 

Головного управління 

ДПС у Волинській області                                                                                                   Сергій ЛИСЕЮК