Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Цифрова взаємодія з ДПС – доступна кожному , - Шацька ДПІ

опубліковано 18 вересня 2024 о 08:39

Платники податків  Шацької громади можуть отримати практичну допомогу з питань подання звітності та сплати податків онлайн у місцевій податковій інспекції. Тренінги та тематичні практикуми для громадян і представників підприємництва у Шацькій ДПІ  фахівці інспекції проводять постійно.  

Щоразу податківці рекомендують громадянам і представникам бізнесу, які звертаються за отриманням послуг, більш активно застосовувати цифрові рішення для спілкування з ДПС. Окрім того, податківці інформують та навчають громадян і підприємців особливостям роботи в електронному кабінеті та допомагають налаштувати застосунок «Моя податкова». 

«Звітуватися та сплачувати податки за посередництвом електронних сервісів ДПС – просто. Тому ми рекомендуємо громадянам бути більш мобільними, не витрачати часу на візит до податкової інспекції, натомість отримати електронний цифровий підпис та працювати в електронному кабінеті чи у застосунку «Моя податкова у будь-який зручний час», - зазначає начальниця Шацької ДПІ Світлана Сулік. 

Нагадаємо, що актуальна податкова інформація доступна в ЕК та у мобільному застосунку «Моя податкова» 24/7. Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте електронні сервіси ДПС.  

Сектор інформаційної взаємодії 

Головного управління ДПС у Волинській області