Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Бізнесменам-початківцям податкова пропонує якісну комунікацію онлайн

опубліковано 23 вересня 2024 о 09:45

Цифрову комунікація з ДПС під силу опанувати кожному платнику податків, незалежно від віку чи досвіду ведення підприємницької діяльності. Саме дистанційний формат спілкування з посадовцями ДПС спрощує виконання податкових зобов’язань і дозволяє економити ресурси.

Про основні нюанси електронного формату звітування та отримання адмінпослуг податкової служби онлайн з представницями малого підприємництва  та жінками, які мають намір започаткувати власну справу спілкувалася начальниця управління організації роботи Головного управління ДПС у Волинській області Олена Нікотіна. У рамках проєкту луцького кар’єрного та бізнес-хабу «Вона» представниця податкової служби у складі журі оцінювала пропоновані бізнес-ініціативи під час конкурсу грантових програм для жінок. 

«Провадження будь-якої підприємницької діяльності вимагає дотримання низки вимог податкового законодавства,  виконання зобов’язань у визначені терміни та детального планування бізнес-ініціатив. Консультаційну та практичну допомогу щодо подання звітності, налаштування ПРРО чи отримання необхідних довідок можна отримати у Центрах обслуговування платників. Для тих, хто вже є вмілим користувачем ІТ-рішень,  електронний кабінет ДПС та мобільний застосунок «Моя податкова» стануть зручними помічниками», - зазначила Олена Нікотіна.

Посадовиця детально поінформувала про вимоги щодо застосування РРО/ПРРО, видачі фіскального чека покупцям при реалізації товарів та наголосила на безумовному дотриманні вимог закону при використанні найманої праці. 

Нагадаємо, що фізичним особам актуальна податкова інформація  доступна у мобільному застосунку «Моя податкова»  24/7. Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте електронні сервіси ДПС.   

                                                                                       Сектор інформаційної взаємодії 

Головного управління  ДПС у Волинській області