Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині зростають надходження податку на прибуток

опубліковано 25 вересня 2024 о 08:27

За підсумками січня-серпня 2024 року в області до Зведеного бюджету сплачено майже 1,2 мільярда  гривень податку на прибуток, - інформує Головне управління ДПС у Волинській області. Це на 43,7 відсотка  більше проти аналогічного періоду торік.

 «До фактичних надходжень такого ж періоду минулого року надійшло плюс 355 мільйонів гривень податку на прибуток. Таке зростання – очікуване, оскільки податкова служба забезпечила належний контроль і супровід платників податку на прибуток, акцентуючи увагу на тих компаніях, які потенційно створюють ризики. Декларуючи уявні збитки, такі фірми намагаються переконати податкових інспекторів у нібито понесених витратах при здійсненні господарської діяльності. Втім, обґрунтувати чи підтвердити документально такі операції не можуть. Ми переконуємо платників працювати прозоро та сплачувати належні податки до бюджету», - коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.   

Захист суверенітету і незалежності держави повинен мати належне фінансове забезпечення. Тому податковий внесок кожного платника до бюджету країни – важливий,- нагадують у Головному управлінні ДПС у Волинській області та пропонують взаємодіяти з ДПС дистанційно.

Саме сучасні технологічні рішення, які ДПС пропонує бізнесу, мають виняткове значення для  більш ефективної діяльності та комунікації  контролюючого органу з платниками.  

Довідково: про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки податківцями звітів і строки подання звітності,  інформацію щодо сплати податків і податкового боргу можна дізнатися через електронний кабінет

 Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області