Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Волинських податківців з професійним святом вітали керівники області та ветерани органів ДПС

опубліковано 06 липня 2021 о 08:00

 Волинські податківці відзначили професійне свято у колі ветеранів органів ДПС та представників виконавчої і представницької гілок влади, правоохоронних органів, контролюючих служб.

«Професійна місія податківця – це особлива і часто персональна відповідальність за фінансову безпеку країни, оскільки саме нам доручено надзвичайно важливу суспільну справу - наповнення бюджетів усіх рівнів самостійної і незалежної держави», - звернулася до колег начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

 Очільниця колективу волинських податківців подякувала колегам за ефективну роботу і платникам податків - за відповідальне ставлення до виконання конституційного обов’язку.

   «У день нашого професійного свята слова особливої подяки представникам бізнесу, які є гідними соціальними партнерами держави в питанні забезпечення надходжень до бюджету. Бажаю нових професійних досягнень, здоров’я, щастя та добробуту усім, хто причетний до фінансової незалежності України», - наголосила Світлана Савчук.

         У ході урочистостей колектив ГУ ДПС у Волинській області з професійним святом привітали заступник голови Волинської ОДА Олександр Троханенко та заступник голови Волинської обласної ради Григорій Пустовіт.

За високопрофесійне виконання службових обов’язків, особистий внесок у реалізацію державної податкової політики та сумлінну працю почесні грамоти Волинської ОДА отримали 3 працівники ГУ ДПС у Волинській області. Шістьом волинських податківцям вручено почесні грамоти Волинської обласної ради. Наказом ДПС України з нагоди професійного свята оголошено подяки вісьмом  працівникам податкової служби на Волині.

 Нагадаємо, що Указом Президента України від 25 червня 2020 року №252/2020 в Україні установлено професійне свято – День податківця України, яке відзначається 2 липня.

ФОТОМАТЕРАЛИ

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області