Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

День єднання волинські податківці відзначили колективним співом Державного Гімну України

опубліковано 16 лютого 2022 о 10:18

Єднання та гуртування народу і готовність боронити свою країну – лейтмотив заходів, що відбуваються сьогодні, 16 лютого 2022 року, в усіх містах України.

Працівники Головного управління ДПС у Волинській області о 10.00  доєдналися до учасників урочистих заходів в усіх куточках держави та заспівали Державний Гімн України.

«У День єднання, на тлі нової, ще більш жорстокої військової загрози та можливого вторгнення, український народ вкотре переконує світ: незалежна, демократична, правова  і заможна держава для кожного з нас не лише мрія, а й духовна мета. Віра у власні сили і здатність здолати труднощі та негаразди сьогодні об’єднує всіх українців і, водночас, поєднує нас з цивілізованим світом», - наголосив у вітальному слові в.о. начальника ГУ ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк. 

Посадовець підкреслив, що робота над бюджетом – це теж захист країни.

«Податкова служба – надійна підтримка платників податків, оскільки ми спільно із сумлінним бізнесом щодня  працюємо  у напрямку фінансового забезпечення коштами держави», - підсумував Сергій Кондратюк.

Нагадаємо, що День єднання 16 лютого 2022 року в Україні відзначається вперше відповідно до Указу Президента України №53/2022 «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства».

Фото по темі:

 Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області