Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Волинські податківці знайомили дітей із роботою органів ДПС

опубліковано 06 липня 2023 о 08:55

День відкритих дверей для юних художників відбувся 5 липня 2023 року у Головному управлінні ДПС у Волинській області. До спілкування та знайомства з роботою органів ДПС податківці запросили учасників виставки «Податки очима дітей», що працювала до дня їх професійного свята.

Обдарованих дітей, які взяли участь у виставці, у холі приміщення зустріли в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк і профспілковий лідер волинських податківців Світлана Ротченкова.

Екскурсія приміщенням ГУ ДПС у Волинській області передбачала урочисту частину із нагородженням учасників виставки та неформальне спілкування з посадовцям податкової служби у робочому кабінеті керівника.

«Кожному працівнику нашої установи було дуже цікаво подивитися на ваші роботи, у яких дуже правильно відображено роль податків у житті нашої держави та важливість праці податкового інспектора. Приємно, що ви розумієте значимість сплати податків усіма для розвитку та оборони нашої країни. Ваші творчі роботи демонструють, що кожен із вас – гідний і відповідальний громадянин України», - звернувся до учасників зустрічі в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Після перегляду мультфільма юні митці відвідали Центр обслуговування платників при Луцькій ДПІ та спілкувалися «без протоколу» у кабінеті керівника органів ДПС в області з посадовцями податкової служби.

Про подарунки юним художникам, а це - картини для малювання на полотні та квитки у Луцький зоопарк, подбала профспілкова організація волинських податківців. 

Фото по темі:

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області