Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба – справедливий і надійний партнер для сумлінного бізнесу, - ГУ ДПС у Волинській області

опубліковано 26 грудня 2023 о 13:35

Завдяки конструктивній взаємодії податкової служби із платниками податків Волинь впевнено демонструє позитивну динаміку податкових надходжень до бюджетів усіх рівнів упродовж 2023 року. 

Зокрема, сума сплачених податків в області за підсумками одинадцяти місяців поточного року перевищує аналогічні надходження минулого року на 2 мільярди 260 мільйонів гривень.

Про це на засідання Громадської ради при ГУ ДПС у Волинській області повідомив в.о. начальника ГУ ДПС в області Сергій Лисеюк.

«На Волині платники податків вже спрямували до бюджету понад 15,2 мільярда гривень. Якісний податковий супровід і своєчасна протидія мінімізації – основні чинники належного наповнення бюджету. Ми вимагаємо від бізнесу працювати чесно, створюючи тим самим рівні конкурентні умови. Тому ми суворі, але справедливі та надійні партнери для легального бізнесу», - наголосив Сергій Лисеюк.  

Посадовець поінформував громадських лідерів про надходження основних платежів до бюджетів усіх рівнів, відзначивши ріст сплати ПДФО, ПДВ, податку на прибуток, військового збору до держбюджету та позитивну динаміку надходжень місцевих податків.

«Податки повинні платити всі, це справедливо. За таких умов країна буде змінюватися на краще, ефективно протидіяти ворогові, фінансувати необхідні соціальні видатки. Тому позиція громадських інституцій однозначна: роби так, як вимагає закон, який однаковий для всіх», - підсумував Голова Громадської ради при ГУ ДПС у Волинській області Петро Пилипюк. 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області