Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронні сервіси – якісно новий рівень комунікації між платниками податків і ДПС

опубліковано 27 грудня 2023 о 08:46

Звітування та отримання адмінпослуг через електронний кабінет і використання пропонованих ДПС електронних сервісів забезпечує якісно новий рівень комунікації платників податків із Державною податковою службою. 

На цьому під час засідання Громадської ради при ГУ ДПС у Волинській області наголосив в.о. начальника Головного управління ДПС в області Сергій Лисеюк.   

«Саме якісне обслуговування та конструктивний діалог зі сумлінним бізнесом задля бюджетної стабільності та фінансової самостійності країни - наш пріоритет у новому фінансовому році», - підкреслив посадовець. 

Керівник волинських податківців повідомив, що нині понад 98 відсотків звітів платники податків області подають в електронному вигляді. Тож така популярність електронного формату дозволяє прогнозувати, що нове ІТ-рішення від ДПС мобільний застосунок «Моя податкова» вже незабаром матиме чимало нових прихильників.

«Цифрова податкова у цифровій державі – досяжна мета, якщо взяти до уваги, що застосунок «Моя податкова» передбачає простий і зручний алгоритм  отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків із використанням платіжних систем. Функціональні можливості цього сервісу постійно вдосконалюються відповідно до пропозицій платників податків», – поінформував представників громадськості Сергій Лисеюк.

Кожен платник податків, який потребує практичної допомоги щодо роботи в електронному кабінеті чи має намір спілкуватися з ДПС через застосунок «Моя податкова», може звернутися за консультаціями до державної податкової інспекції за місцем податкової адреси.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області