Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Виїзна нарада ДПС на Львівщині: аналіз роботи територіальних органів ДПС у західному регіоні у минулому році та плани на 2024 рік

, опубліковано 04 березня 2024 о 11:27

На базі Головного управління ДПС у Львівській області очільниця ДПС Тетяна Кірієнко провела виїзну нараду з керівним складом ДПС у Львівській, Волинській, Івано-Франківській, Тернопільській, Закарпатській, Чернівецькій областях та Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків. 

У нараді також взяли участь керівники окремих структурних підрозділів ДПС.

Учасники заходу обговорили підсумки роботи за минулий рік, питання щодо покращення ефективності адміністрування податків, а також визначили пріоритетні завдання на 2024 рік. 

«Сучасні реалії вимагають значної мобілізації економіки. Сплата податків до бюджетів у нелегкий для нашої держави час є вагомою допомогою економічному фронту. Наповнення бюджету – ключова складова фінансової стабільності країни, її обороноздатності та соціальної підтримки громадян», – зазначила Тетяна Кірієнко. 

Очільниця ДПС наголосила, що у фокусі уваги ДПС – максимальна підтримка бізнесу одночасно із забезпеченням критично важливого для країни наповнення бюджетів.