Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Волинські податківці запрошують представників бізнесу до діалогу з питань застосування РРО/ПРРО

опубліковано 23 серпня 2023 о 08:50

«Працюємо з РРО/ПРРО без штрафів. Як виконати вимоги Закону №3219», - такі тематичні онлайн-зустрічі з платниками податків Волині проходитимуть двічі на тиждень. 

Щоб поінформувати максимальне коло представників бізнесу про вимоги до застосування РРО/ППРО Головне управління ДПС у Волинській області започаткувало щотижневі семінари з платниками податків у режимі онлайн.

Дистанційні зустрічі на платформі ZOOM проходитимуть у понеділок та четвер із 16.00 до 17.00. 

Відповіді на найбільш актуальні питання щодо застосування РРО/ПРРО підприємці зможуть отримати під час онлайн-спілкування з фахівцями управлінь податкового аудиту та податкових сервісів.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області рекомендують платникам податків стежити за анонсами онлайн-семінарів на субсайті та на сторінці ГУ ДПС у Волинській області у мережі Facebook та долучатися до обговорення положень Закону № 3219-IX.

Нагадаємо, що консультаційну допомогу щодо роботи з ПРРО надають у всіх податкових інспекціях області. З переліком відповідальних осіб, у яких можна отримати консультаційну допомогу щодо застосування ПРРО, варто ознайомитися за посиланням на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області. 

Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» відновлено положення щодо відповідальності суб’єктів господарювання за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».