Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Маневицькі підприємці сплатили понад 1,7 мільйона гривень роздрібного акцизу

опубліковано 22 вересня 2021 о 08:18

До місцевих бюджетів Маневиччини у січні-серпні 2021 року сплачено понад 1,7 мільйона гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції. Надходження роздрібного акцизу – майже на рівні минулорічних показників.

У податковій службі Волині нагадують, що належні надходження акцизного податку громади отримають лише у випадку легальної реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів у кожному з населених пунктів.   

Про факти реалізації, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, просимо негайно інформувати за номером телефону в м. Луцьк (0332) 777-131 (відділ фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Волинській області). Своє повідомлення Ви можете також надіслати поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

Нагадаємо, що спілкуватися з податковою службою дистанційно можна за допомогою сервісу «InfoTAX».

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області