Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представникам Іваничівської громади розповіли про особливості одноразового добровільного декларування

опубліковано 22 вересня 2021 о 08:23

Про активи, що підлягають декларуванню в рамках податкової амністії, та особливості подання одноразової добровільної декларації з депутатами Іваничівської територіальної громади та представниками місцевого бізнесу спілкувалася начальник Іваничівської ДПІ Світлана Швигар.

Насамперед, посадовець поінформувала про консультаційну допомогу, яку можуть отримати громадяни з питань одноразового добровільного декларування в Центрі обслуговування платників Іваничівської ДПІ.

«Разом з тим, варто врахувати, що декларація у рамках податкової амністії подається лише в електронному вигляді. А це означає, що фізична особа повинна отримати електронний цифровий підпис і зареєструватися в Електронному кабінеті на вебпорталі ДПС», - підкреслила Світлана Швигар.

Посадовець розповіла, що потенційні декларанти можуть отримати максимум інформацію про особливості одноразового добровільного декларування на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області.

Також щосереди фахівці ГУ ДПС у Волинській області відповідають на запитання громадян щодо податкової амністії за номером телефону «гарячої» лінії в м. Луцьку (0332) 777-106 з 10.00 до 12.00.

Одноразове (спеціальне) добровільне декларування проводиться з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року та передбачає сплату збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області