Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Володимир-Волинського району торік сплатили до місцевих бюджетів понад 2 мільярди гривень податкових платежів 

опубліковано 09 лютого 2024 о 08:37

За підсумками січня-грудня 2023 року до місцевих бюджетів на території Володимир-Волинського району сплачено 2 мільярди 68 мільйонів гривень податкових платежів. Це на 2,5 відсотка більше проти 2022 року. 

Залучення додаткових надходжень і пошук нових джерел наповнення бюджетів – спільний пріоритет для податківців та органів місцевого самоврядування. Тож у Головному управлінні ДПС у Волинській області наголошують: позиція громад у питанні сплати податків, що зараховуються до місцевих бюджетів, повинна бути максимально активною. 

Нагадаємо, що з 1 січня 2024 року в Україні стартувала кампанія декларування доходів. 

Річну податкову декларацію про доходи за минулий рік повинні заповнити і подати до 1 травня 2024 року громадяни, які отримали доходи, з яких торік не сплачено податок на доходи фізичних осіб. Із огляду на доступність ІТ-сервісів, потенційним декларантам пропонується подати декларацію через електронний кабінет або ж скористатися можливостями мобільного застосунку «Моя податкова».

Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте більше сервісів.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області