Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний застосунок «Моя податкова»: оперативно та зручно 24/7

опубліковано 06 червня 2024 о 08:42

Мешканці Ратнівщини можуть отримати консультаційну та практичну допомогу з питань налаштування мобільного застосунку «Моя податкова» у місцевій державній податковій інспекції.

Це нове ІТ-рішення ДПС стане в нагоді громадянам, які у будь-який зручний час можуть отримати інформацію щодо нарахувань і сплати податків, власних реєстраційних даних, наявності заборгованості перед бюджетом тощо.

Начальниця Ратнівської ДПІ Оксана Більчук розповідає, що у податковій інспекції забезпечено належну роз’яснювальну роботу з громадянами.

«Ми наголошуємо кожному відвідувачі, що навички дистанційного спілкування з податковою службою – корисні кожному платнику податків. Отримання інформації онлайн, звірка даних, звітування та сплата податків за допомогою персонального гаджета економлять час, пропонуємо платникам податків взяти участь у тематичних тренінгах», - зазначає Оксана Більчук.

Нагадаємо, що актуальна податкова інформація доступна у мобільному застосунку «Моя податкова»  24/7. Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте електронні сервіси ДПС.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області