Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Внесок волинян на підтримку національної армії - 55,5 мільйона гривень військового збору

опубліковано 19 березня 2020 о 16:13

Волиняни, котрі отримують легальну зарплату, протягом січня-лютого 2020 року сплатили до держбюджету 55,5 мільйона гривень військового збору. Таким чином, на обороноздатність країни в області мобілізовано на 20,6  відсотка  коштів більше проти аналогічного періоду торік.

«Українська армія повинна мати достатньо коштів для захисту країни за будь-яких умов.  Цей аргумент не потребує доведення, оскільки безпека та захист країни, відтак - кожного з нас, вимагають належного фінансування. Оскільки більшість господарюючих суб’єктів  свідомі того, як важливо нині працювати легально, уникаючи фактів «тіньової» зайнятості, в області до держбюджету стабільно спрямовуються визначені законом платежі», - наголошує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Олег Гирикович.   

Посадовець підкреслив, що оскільки використання неоформленої належним чином робочої сили не лише мінімізує податки до бюджету, а й позбавляє соціальних гарантій, то певну відповідальну позицію в питанні офіційного працевлаштування повинні мати і наймані працівники.

«Лише тим, хто працює легально, держава гарантує соціальні стандарти. Тож факти тіньової зайнятості не можуть існувати в суспільстві, що прагне досягнути норм життя розвинутих країн», - підсумував Олег Гирикович.

          Сектор комунікацій  Головного управління

 ДПС у Волинській області