Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання начальника Головного управління ДПС у Волинській області Світлани Савчук з нагоди Дня податківця України

опубліковано 02 липня 2020 о 08:28

Шановні колеги!

Щиро вітаю Вас із професійним святом - Днем податківця України.

Наша професійна місія – це особлива відповідальність за фінансову безпеку країни.

Щоразу в умовах викликів, перед якими поставала країна в період реформування та змін, політичних зламів та військової агресії, фахівці податкової справи завжди якісно  виконували і виконують завдання з мобілізації податкових надходжень.

Власне наш кадровий потенціал та унікальний досвід з адміністрування податків дають підстави для впевненого оптимістичного прогнозу щодо фінансового забезпечення бюджетів усіх рівнів.  

Сьогодні приємно бачити у нашому колективі фахівців податкової справи, які у перші роки незалежності України будували нову податкову систему. Саме Ви – спеціалісти з чималим досвідом розбудови системи державних фінансів,  сьогодні – авторитетні наставники юного покоління.

Водночас молодь, яка поповнює ряди волинських податківців, належать до нової генерації, здатної не лише запропонувати, а й втілити найсучасніші креативні підходи до справи податкового адміністрування.

Саме таке поєднання – досвід, професіоналізм і творчий потенціал, складові сучасної податкової служби, що прагне працювати за європейськими стандартами якості.

У день професійного свята прийміть сердечні побажання миру і добра, добробуту і процвітання нашій рідній землі та кожній українській родині. Здоров’я, щастя та нових професійних досягнень бажаю кожному, хто присвятив своє професійне життя справі фінансового забезпеечення незалежної України.

 

З повагою

Начальник Головного управління

ДПС у Волинській області                                       Світлана Савчук