Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині на соціальні потреби сплачено майже 2,2 мільярда гривень єдиного внеску

опубліковано 14 липня 2020 о 08:08

Протягом першого півріччя 2020 року волинські страхувальники спрямували на соціальні потреби 2 мільярди 197 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Після спаду показників сплати єдиного внеску впродовж двох карантинних місяців поспіль, у червні зафіксовано ріст надходжень як до минулого року, так і незначне перевиконання індикативних показників.

«Червневий позитив у надходженнях єдиного внеску, а це плюс 7 мільйонів гривень до фактичних надходжень червня 2019-го, дозволяє обережно прогнозувати сталий ріст в подальшому. Чимало працедавців Волині та підприємців, котрі в перші місяці карантину вимушено згортали діяльність, нині відновлюють роботу. Тож сподіваємося, що наступні місяці будуть більш успішними для бізнесу, відповідно - кращими в питанні наповнення бюджету», - зазначає начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Тим часом, як свідчить аналітика, на Волині за підсумками першого півріччя 2020 року зберігається позитивна динаміка надходжень єдиного внеску. Зокрема, в умовах коронакризи загальний підсумок першого півріччя 2020-го  – плюс 49 мільйонів гривень сплаченого єдиного внеску в області проти аналогічного періоду торік.

«Щиро дякуємо представникам підприємництва, котрі в складних економічних умовах залишаються надійними партнерами держави в питанні наповнення бюджетів усіх рівнів. Сподіваємося, що наш діалог з відповідальними платниками податків і надалі слугуватиме суспільним інтересам», - підсумувала Світлана Савчук.  

 

Сектор комунікацій Головного управління

 ДПС у Волинській області