Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання з Днем Незалежності України начальника Головного управління ДПС у Волинській області Світлани Савчук

опубліковано 21 серпня 2020 о 13:45

Шановні волиняни!

З нагоди особливо величного національного свята – Дня Незалежності України, прийміть побажання миру і добра від колективу працівників Головного управління ДПС у Волинській області.

День 24 серпня 1991 року майже три десятиліття тому утвердив прагнення і право  нашого народу на побудову незалежної держави та став початком національного відродження нації, яка відома всьому світу як гідний спадкоємець славних княжих часів, традицій державотворення Козаччини і місцевого самоврядування періоду магдебурзького права.

Проголосивши незалежність, Україна остаточно підтвердила свою духовну, культурну та історичну приналежність до державницьких традицій  та самоврядування за європейським зразком. 

Тож з нагоди нашого національного свята слова особливої подяки кожному, хто із року в рік чесно сплачує податки. Чому це важливо?

Бо історія демократичних і правових європейських держав переконує - без сумлінних платників податків не існує цивілізованого суспільства, безпечного середовища та заможних країн.

У День Незалежності України від щирого серця бажаю порозуміння кожній родині і громадянської злагоди у суспільстві, терпіння, оптимізму і неодмінної перемоги у нелегкий час випробувань, здійснення наших мрій і задумів про життя у заможній та стабільній країні.

З повагою

Начальник  Головного управління

ДПС у Волинській області                                               Світлана Савчук