Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Волині в онлайн-режимі інформують лідерів громад про найактуальніші податкові новації

опубліковано 12 лютого 2021 о 08:14

На Волині податкова служба започаткувала низку тематичних заходів, що передбачають онлайн-спілкування з керівниками громад. Перша зустріч фахівців ДПС в області з лідерами місцевого самоврядування в реальному часі за посередництвом інформаційної платформи ZOOM відбулася  11 лютого 2021 року.

Учасниками дебютного онлайн-діалогу були лідери територіальних громад, міські голови та керівники підрозділів адміністрування податків з фізичних осіб, електронних сервісів, погашення податкового боргу та фактичних перевірок ГУ ДПС у Волинській області.

Представники податкової служби Волині розповіли про пропоновані ДПС електронні сервіси, шляхи погашення податкового боргу та вимоги до бізнесу у застосуванні касової техніки, зокрема переваги програмних РРО.

«Керівники органів місцевої влади мають найповнішу інформацію про бізнес-проекти, потенційні джерела бюджетних надходжень та особливості діяльності кожного господарюючого суб’єкта. Переконати кожного платникам податків виконувати свої зобов’язання перед бюджетами усіх рівнів, - в інтересах громади. Тож під час спілкування з керівниками місцевого самоврядування ми роз’яснюємо вимоги закону та пропонуємо шляхи залучення додаткових бюджетних надходжень. Сподіваємося, що наш діалог буде корисним, насамперед для бюджетної стабільності громад», - зазначив заступник начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.

Нагадаємо, що початок нового фінансового року продемонстрував перший бюджетний позитив у залученні податкових надходжень громадами Волині.

Зокрема, у січні 2021 року на Волині до місцевих бюджетів сплачено 401,7 мільйона гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області. Таким чином, сума залучених громадами податків на 7,4 відсотка перевищує аналогічні показники минулого року.

Фотогалерея

 Пресслужба Головного управління

 ДПС у Волинській області