Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про переваги електронних сервісів ДПС та програмних РРО – на зустрічі з майбутніми платниками податків

опубліковано 23 лютого 2021 о 13:48

Найбільш ефективний спосіб спілкуватися з податковою службою та виконувати податкові зобов’язання – через Електронний кабінет. А пропоновані ДПС електронні сервіси допоможуть своєчасно отримувати необхідну інформацію.

Про це на зустрічі з громадянами, котрі перебувають на обліку в Луцькому міському центрі зайнятості та мають намір започаткувати власну справу, наголосила завідувач сектору пресслужби, адміністрування субсайту та комунікацій з громадськістю ГУ ДПС у Волинській області Олена Нікотіна.

Окрім податкових вимог до бізнесменів-початківців, діалог представника податкової служби та майбутніх підприємців торкнувся питань застосування касової техніки.

«Усім, хто лише починає підприємницьку діяльність чи вже є досвідченим бізнесменом, ми рекомендуємо максимально використовувати електронний формат. Якщо Ви обрали підприємницьку діяльність, що передбачає застосування касову техніку, краще відразу ж освоїти програмні РРО», - наголосила Олена Нікотіна.

Посадовець наголосила, що максимум корисної інформації щодо особливостей встановлення та використання програмних РРО – у тематичному банері на веб-порталі ДПС України.

«До послуг громадян – інформація щодо подання річної податкової декларації. Якщо Ви торік отримали доходи, з яких не сплачено податків, до 1 травня поточного року закон зобов’язує відзвітуватися про такі доходи. Зробити це теж можна через Електронний кабінет», - поінформувала учасників зустрічі посадовець.

Після завершення зустрічі за круглим столом учасники мали можливість отримати індивідуальні консультації з питань оподаткування.

 Пресслужба Головного управління

ДПС у Волинській області