Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Усі, хто реалізує чи зберігає пальне, повинні працювати у правовому полі, - Головне управління ДПС у Волинській області

опубліковано 10 березня 2021 о 11:56

Податкова служба Волині та територіальні органи ДФС у Волинській області координуватимуть зусилля задля протидії нелегальному обігу пального.

Такої домовленості досягнуто в ході спільної наради ГУ ДПС в області та територіальних  підрозділів ДФС, про що на засідання міжвідомчої робочої групи з питань ліквідації нелегального обігу та нелегальної торгівлі нафтопродуктами при Волинській ОДА розповів начальник Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Дума.

«Співпраця з усіма контролюючими органами – нормальна. Тому ми  будемо адекватно реагувати на спроби тіньової реалізації пального на території області. Наш підхід буде виваженим та в межах правового поля», - наголосив керівник ГУ ДФС у Волинській області.

Як очільник податкової міліції в області Віталій Дума зазначив, що питання реалізації та зберігання пального – особливо важливе для фермерів та аграріїв у період сезонних польових робіт.

Тож у податковій службі Волині звертають увагу представників аграрного сектору на важливості дотримання вимог закону при зберіганні та реалізації пального.

Насамперед, аграрії повинні подбати про своєчасне внесення чергового платежу за ліцензію на право зберігання пального (виключно для власних потреб чи промислової переробки), а також надати до органу ліцензування визначені Законом України від 19.12.1995 №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального»  документи, а саме: оригінал ліцензії, оригінал платіжного доручення з відміткою банку та заяву.

Управління контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Волинській області здійснює прийом документів у вівторок та четвер з 10.00 до 16.00 години, обідня перерва з 12.00 до 12.45 години за адресою: м. Луцьк, вул.Ковельська,8. Контактний телефон (0332) 72-81-19.

Нагадаємо, що ліцензії на оптову торгівлю підакцизними товарами треба оформляти у Головному управлінні ДПС у Волинській області. 

  Пресслужба Головного управління

ДПС у Волинській області