Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про переваги застосування програмних РРО податківці розповідають волинським підприємцям на ринках

опубліковано 11 березня 2021 о 08:57

Зустрічі з підприємцями у місцях фактичного здійсненням ними діяльності- дієвий спосіб переконати представників малого бізнесу в доцільності застосовування програмних реєстраторів розрахункових операцій.

Віднедавна такі зустрічі стали постійними, оскільки живе спілкування з представниками малого  бізнесу дозволяє наочно продемонструвати роботу програмного РРО у смартфоні чи планшеті.

«Звичайно ж, запровадження нових підходів до обліку готівкових розрахунків вимагає певного періоду для навчання та адаптації. Тому фахівці відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту щотижня спілкуються з підприємцями у місцях здійснення ними діяльності з тим, щоб запобігти можливим помилкам чи порушенням», - розповідає головний державний ревізор-інспектор відділу фактичних перевірок Валентина Дем’янік.

У податковій службі Волині наголошують: програмні реєстратори розрахункових операцій за своїми функціональними та технічними характеристиками можуть повністю замінити класичний касовий апарат. Більш того, саме програмні РРО - більш сучасний та зручний формат проведення готівкових розрахунків та ведення обліку. Більше інформації – у банері «Програмні РРО» на веб-порталі ДПС України.

Нагадаємо, що спілкуватися з податковою службою дистанційно можна також за допомогою сервісу «InfoTAX».

 Пресслужба Головного управління

ДПС у Волинській області