Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підписано Угоду про співпрацю між Головним управлінням ДПС у Волинській області та місцевим осередком ветеранів податкової служби

опубліковано 28 травня 2021 о 08:30

Вчора, 27 травня 2021 року,  підписано Угоду про співпрацю та взаємодію між Головним управлінням ДПС у Волинській області та ГО «Місцевий осередок ГО «Асоціація ветеранів ДПС України» Волинської області».

Серед першочергових завдань співпраці ветеранів ДПС та колективу волинських податківців – обмін досвідом та дієва взаємодія задля покращення    обслуговування платників податків та соціальна адаптація фахівців податкової справи, які вийшли на заслужений відпочинок», - наголосила очільниця волинських ветеранів податкової служби Алла Алейнікова.

Начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук запевнила, що оновлена угода про співпрацю покладе початок більш ефективним крокам  у напрямку  адаптації молодих спеціалістів до вимог роботи в ДПС та допоможе залучати ветеранів-податківців в якості волонтерів у процес податкового супроводу громадян і підприємців.

«Ми вже отримали надзвичайно позитивний результат від роботи консультаційних пунктів в період річного та квартального подання звітності. Саме в цей напружений час наші ветерани допомогли тисячам волинських підприємців зорієнтуватися в електронних сервісах і розпочати роботу в Електронному кабінеті. Досвід, знання та навички професіоналів-ветеранів ДПС, як ніколи, важливі для якісних змін у податковій службі», - вважає Світлана Савчук.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Угода про співпрацю та взаємодію

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області