Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про погашення податкових боргів - у форматі «круглого столу»

опубліковано 25 червня 2021 о 08:47

Платників податків, котрі мають заборгованість до місцевих бюджетів, податківці запросили на зустріч у форматі «круглого столу» в м. Володимир-Волинський.

Про можливості та шляхи погашення податкового боргу з представниками менеджменту п’ятьох підприємств спілкувався заступник начальника Головного управління ДПС у Волинській області Богдан Шинкарчук.

У ході діалогу платники погодилися, що докладатимуть зусиль задля недопущення новоствореної заборгованості до бюджету та, за наявності фінансової можливості, щомісяця перераховуватимуть до бюджетів громад певну суму раніше заборгованих податків.

«Реалізація майна, що перебуває в податковій заставі, теж один із шляхів зменшення податкових боргів. У межах наданих повноважень та вимог закону податкова служба повністю виконує процедуру щодо опису та реалізації заставного майна підприємств-банкрутів і боржників. Втім, наша рекомендація бізнесу – не накопичувати борги до бюджетів, а для цього -  виконувати свої податкові зобов’язання повною мірою і своєчасно», - заначив Богдан Шинкарчук.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області