Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання з Днем Конституції України начальника Головного управління ДПС у Волинській області Світлани Савчук

опубліковано 25 червня 2021 о 09:01

Шановні волиняни! 

Саме Основний Закон утвердив добру волю Українського народу на побудову незалежної та самостійної держави, у якій пануватиме закон і справедливість, повага до людини,  свобода і демократія. 

Пріоритетність принципів, за якими розвивається цивілізований світ, прагнення до побудови правової держави і громадянського суспільства, проголошені в Конституції України, невід’ємні з цінністю життя, безпекою, честю та гідністю кожної людини.

Саме ці задекларовані в Основному Законі соціальні цінності є запорукою успішного розвитку нашої держави та добробуту Українського народу, історія та доля якого нерозривно пов’язані з європейською спільнотою.

З надією на громадянську злагоду, мир і процвітання в Україні від імені колективу працівників органів ДПС щиро вітаю з Днем Конституції України, бажаю незмінного економічного та соціального зростання нашій державі, мудрості, впевненості у завтрашньому дні та щастя кожній українській родині.    


З повагою

Начальник Головного управління

ДПС у Волинській області                                                                                                    Світлана Савчук