Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кожна громада повинна вийти на рівень власної фінансової спроможності, - Головне управління ДПС у Волинській області

опубліковано 30 червня 2021 о 08:29

На Волині податкова служба максимально сприятиме кожній територіальній громаді в питаннях інвентаризації інформації щодо об’єктів оподаткування, внесення оновлених даних в паспорт громади та визначення її фінансової спроможності.

У цьому представників громадськості запевнила заступник начальника Головного управління ДПС у Волинській області Ольга Ліщинська в ході засідання Громадської ради при ГУ ДПС в області 23 червня 2021 року.

«Досвід втілення пілотного проекту територіальними органами ДПС Черкаської, Чернігівської, Івано-Франківської та Дніпропетровської областей переконує, що новий формат взаємодії між податковою службою і громадами, зокрема активний обмін інформацією щодо наявних об’єктів оподаткування і показників податкової дисципліни дозволяє досягнути максимального ефекту у сплаті податків. Ми впевнені, що кожна громада може стати самодостатньою, фінансувати власні видатки, впроваджувати програми  розвитку інфраструктури громади і соціальні проекти», - зазначила Ольга Ліщинська.  

Нагадаємо, що податкова служба Волині запропонувала громадам новий формат взаємодії. Податківці Волині впроваджують досвід пілотного проекту з покращення взаємодії між податковою службою та органами місцевого самоврядування, покликаний покращити адміністрування податків, що зараховуються до бюджетів громад, і залучити до місцевих бюджетів додаткові надходження.  

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області