Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Декларанти зобов’язані сплатити до бюджету визначені податкові зобов’язання не пізніше 31 липня, - Головне управління ДПС у Волинській області

опубліковано 02 липня 2021 о 08:37

Громадяни, котрі задекларували доходи, повинні не пізніше 31 липня 2021 року перерахувати до бюджету визначені податки, - нагадують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Завдяки відповідальній позиції волинських декларантів до бюджетів усіх рівнів вже надійшло 12,7 мільйона гривень ПДФО і 1,9 мільйона гривень військового збору. Загалом волиняни, котрі звітуються про отримані торік доходи в рамках нинішньої деклараційної кампанії, визначили до сплати 25,6 мільйона гривень ПДФО і 3,5 мільйона гривень військового збору.

«За умови, що всі волиняни, які подали річні податкові декларації про майновий стан і доходи сплатять податки, бюджет отримає майже 30 мільйонів гривень додаткових надходжень. Це кошти, що будуть використані громадами для фінансування найважливіших питань соціальної сфери та підвищення обороноздатності країни. Таким чином, посильний особистий фінансовий внесок кожного сприятиме посиленню безпеки та розвитку країни в цілому», - зазначає начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Очільниця волинських податківців наголосила, що саме практика добровільного декларування доходів і сумлінної сплати податків - основа стабільності та добробуту  розвинутих країн.

Довідково: станом на 1 липня 2021 року декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік подали майже 7 тисяч волинян, зокрема і ті, хто звітується з метою отримання податкової знижки. Волиняни задекларували понад мільярд гривень доходів, отриманих торік.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

 Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області