Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання начальника Головного управління ДПС у Волинській області Світлани Савчук з нагоди Дня податківця України

опубліковано 02 липня 2021 о 08:38

Шановні колеги!

Сердечно вітаю Вас з професійним святом - Днем податківця України.

Фахівцям податкового адміністрування доручено надзвичайно важливу суспільну справу - наповнення бюджетів усіх рівнів самостійної і незалежної держави.

Упродовж понад трьох десятиліть, відколи перші українські податківці розпочали роботу в складі Мінфіну, податкова служба навіть у найбільш кризові та критичні періоди національного становлення успішно та якісно виконувала поставлені завдання.    

За 31 рік роботи органів ДПС сформовано кадровий потенціал та досвід з адміністрування податків, що є фундаментом для реалізації найсміливіших ідей з покращення якості податкового супроводу і реформування податкової системи задля наближення до  кращих європейських практик.

Разом з тим, у день нашого професійного свята слова особливої подяки представникам бізнесу, які є гідними соціальними партнерами держави в питанні забезпечення надходжень до бюджету.

Нових професійних досягнень, здоров’я, щастя та добробуту бажаю усім, хто своє професійне життя присвятив справі фінансового забезпечення незалежної України.

 

З повагою

Начальник ГУ ДПС у Волинській області                                                                          Світлана Савчук