Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба на Волині забезпечує належний обмін інформацією з управлінням Держпраці в області

опубліковано 13 вересня 2021 о 08:32

ГУ ДПС в області проводить постійний моніторинг ймовірних ризиків використання праці неоформлених у встановленому порядку працівників. Результати такого моніторингу передаються управлінню Держпраці у Волинській області для відповідного реагування.

Об’єднання зусиль ГУ ДПС в області та управління Держпраці в області дає можливість оперативно виявити та забезпечити інспектування роботодавців, що мають найвищий ризик використання незадекларованої праці.

На це під час зустрічі з представниками управління Держпраці в області звернула увагу заступник начальника ГУ ДПС в області Світлана Сава.

«Механізм нашої спільної роботи  спрямований на стимулювання роботодавців та працівників до переходу від неформальних до задекларованих трудових відносин», - зазначила Світлана Сава.

Тож, звертаємо увагу роботодавців на недопущення використання праці неоформлених працівників. Фінансові ризики і наслідки використання незадекларованої праці значно перевищують витрати, які виникають у разі оформлення трудових відносин із працівниками відповідно до законодавства. Незадекларована праця наносить шкоду суспільству, державі та працівнику, - наголошують в ГУ ДПС у Волинській області.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу InfoTAX

 Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області