Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працівниками ГУ ДПС у Волинській області встановлено факт роздрібної торгівлі алкогольними напоями без наявності відповідної ліцензії

опубліковано 12 жовтня 2021 о 08:39

Під час проведення фактичної перевірки в смт. Ратне, працівниками управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Волинській області встановлено факт роздрібної торгівлі алкогольними напоями без наявності відповідної ліцензії.

Працівниками Ратнівського ВП ГУНП у Волинській області вилучено з обігу 57 пляшок алкогольних напоїв на суму понад 2,1 тисячі гривень.

Такий результат став можливим завдяки небайдужості громадян, які інформували про порушення на ринку реалізації підакцизної продукції.

В ГУ ДПС у Волинській області наголошують: якщо Ви володієте інформацією про реалізацію, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, варто повідомити про такі факти за номером телефону (0332) 724414 (управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Волинській області), або надіслати повідомлення поштою за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

 Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області