Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Внесок волинян в обороноздатність країни перевищив 300 мільйонів гривень військового збору

опубліковано 13 жовтня 2021 о 08:30

Для фінансування заходів оборонного характеру та забезпечення національного війська волиняни протягом дев’яти місяців 2021 року сплатили  майже 302 мільйони гривень військового збору.

Сума перерахованого в області до держбюджету військового збору на чверть перевищує аналогічні показники минулого року. 

«Протидія країни зовнішнім викликам потребує належного фінансового забезпечення. Тому  кожен, хто має офіційне робоче місце чи інші легальні доходи, з яких сплачує податки, щомісяця допомагає державі у фінансуванні української армії. Це є посильний внесок в обороноздатність країни відповідальних громадян своєї країни», - коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Ольга Ліщинська.

Водночас у податковій службі на Волині відзначають належну  податкову дисципліну працедавців, котрі виконують функцію податкового агента для своїх найманих осіб. Завдяки сумлінню соціально відповідального бізнесу бюджети отримують кошти, а наймані працівники – гарантований державою соціальний захист, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Якщо ж Ви отримували доходи, з яких не сплачували податки, саме час скористатися правом на податкову амністію активів, - нагадують волинські податківці.

З 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року в Україні триває одноразове (спеціальне) добровільне декларування активів.

Щоб скористатися правом на податкову амністію потрібно заповнити в Електронному кабінеті і подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір. Про те, як це зробити правильно - детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування».

Волинські податківці консультують громадян щодо особливостей подання одноразової добровільної декларації за номером телефону «гарячої» лінії (0332) 777-106, яка працює щосереди з 10.00 до 12.00.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області