Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Волині інформують майбутніх бізнесменів про алгоритмом започаткування та ведення бізнесу

опубліковано 13 жовтня 2021 о 08:45

На зустрічі в Луцькому центрі зайнятості завідувач сектору інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Волинській області Олена Нікотіна інформувала майбутніх бізнесменів про умови започаткування та ведення бізнесу. Питання, з якими зверталися присутні до представника податкової стосувалися перебування на спрощеній системі оподаткування та сплати податків, відмінностей між загальною системою оподаткування та спрощеною.

«Багато людей задумуються про «свою справу», а почати треба з ідеї. Ви повинні визначитися, чим хочете займатися, продавати чи надавати послуги, а може зайнятися виробництвом. Головне, щоб ідея могла бути практично реалізована і мала кінцевого споживача. Наступний крок ознайомитися із законодавством і обрати систему оподаткування для того, щоб впевнено працювати і розвиватися», - зазначила завідувач сектору Олена Нікотіна.

Крім того, представник податкової Олена Нікотіна ознайомила присутніх про особливості проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Нагадаємо, що з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року кожен, хто отримував доходи, які були приховані від оподаткування, може скористатися правом на одноразове (спеціальне) добровільне декларування активів.

Детальну інформацію щодо активів, які підлягають декларуванню у рамках податкової амністії, можна отримати у тематичному банері на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області та за номером телефону «гарячої» лінії (0332) 777-106, яка працює щосереди з 10.00 до 12.00.

 Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області