Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У колективі волинських податківців привітали молодого фахівця зі складенням Присяги держслужбовця

опубліковано 28 жовтня 2021 о 08:45

Публічно Присягу державного службовця у присутності своїх колег - працівників Луцького відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС у Волинській області днями склала головний державний ревізор-інспектор Оксана Яцук.

З цією важливою подією у професійному житті молодого фахівця вітали начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Наталія Куструба і працівники Луцького відділу камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків.

«Саме від моменту складення Присяги особа набуває статусу державного службовця, який накладає на особу чимало обмежень та вимагає суворого дотримання вимог антикорупційного законодавства України. В нашому колективі молоді люди, які вирішують розпочати свою трудову діяльність у податковій службі, складають Присягу державного службовця з суворим дотриманням вимог закону», - зазначає керівник кадрової служби ГУ ДПС в області Наталія Куструба.

Нагадаємо, що відповідно до вимог Закону України «Про державну службу» Присяга державного службовця складається публічно.

Зокрема особа, призначена на посаду державної служби вперше, виголошує Присягу державного службовця у присутності державних службовців структурного підрозділу, на посаду в якому її призначено, представників служби управління персоналом відповідного державного органу, підписує текст цієї Присяги і зазначає дату її складення.

Підписаний текст Присяги є складовою особової справи державного службовця. Про складення присяги робиться запис у трудовій книжці державного службовця.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області