Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про право на одноразове добровільне декларування лучани та гості обласного центру Волині дізнаються з тематичних сітілайтів

опубліковано 22 листопада 2021 о 08:54

У Луцьку встановлено три тематичні сітілайти, що інформують громадян про кампанію одноразового добровільного декларування.  

Зовнішня реклама нагадує кожному про право на податкову амністію активів, що придбані за доходи без сплати податків, та пропонує вивести з «тіні» своє майбутнє. Кожен з об’єктів містить QR –код, за яким можна перейти на банер «Одноразове добровільне декларування» та більш детально ознайомитися з роз’ясненнями щодо подання декларації. 

«Відколи в Україні стартувала кампанія одноразового добровільного декларування активів податкова служба широко інформує про право громадян на податкову амністію. Рішення про заповнення і подання декларації має ухвалити кожен самостійно, розуміючи, що ефективна економіка та фінансово самостійна держава можливі лише за умови прозорої діяльності, легального обігу коштів та чесної  сплати податків усіма, незалежно від статків чи успішності бізнес-проєктів», - розповідає начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Очільниця волинських податківців підкреслила, що закон не зобов’язує подавати декларацію.

«Втім, задекларувати активи, що придбані за доходи, з яких не сплачено податків, варто. Це цивілізований і законний спосіб розпочати власну позитивну податкову історію і нову сторінку в історії незалежної країни», - рекомендує Світлана Савчук.    

Нагадаємо, що одноразова (спеціальна) добровільна декларація подається виключно декларантом в електронному вигляді.

Щодо активів, які підлягають декларуванню у рамках податкової амністії, детальну інформацію можна отримати у тематичному банері на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області та за номером телефону «гарячої» лінії (0332) 777-106, що працює щосереди з 10.00 до 12.00.

ВІДЕОМАТЕРІАЛИ ПО ТЕМІ

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області