Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікація з громадськістю - надзвичайно важлива і корисна, - Світлана Савчук

опубліковано 25 листопада 2021 о 13:15

Головне управління ДПС у Волинській області і надалі дотримуватиметься політики відкритості і прозорості у своїй діяльності. Комунікація з громадськістю – надзвичайно важлива для роз’яснення норм чинного законодавства та отримання обґрунтованих пропозицій для вдосконалення податкового законодавства.

На цьому в ході засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Волинській області наголосила очільниця волинських податківців Світлана Савчук.

«Упродовж двох останніх років Громадська рада при ГУ ДПС в області  піднімала чимало слушних питань та пропозицій щодо покращення податкового сервісу. Зі свого боку ми намагаємося врахувати зауваження та донести позицію громадськості до керівництва ДПС з найактуальніших питань. Саме надані громадськістю пропозиції щодо обслуговування допомагають нам зорієнтуватися у потребах платників податків і якості послуг ДПС», - зазначила начальник ГУ ДПС у Волинській області.

Світлана Савчук подякувала лідерам громадських інституцій на Волині за підтримку позиції ДПС і розуміння важливості завдань, над якими працює податкова служба.

«Сподіваюся, що на сьогоднішньому засіданні буде надано пропозиції щодо персонального складу ініціативної групи з підготовки установчих зборів для  формування нової Громадської ради при ГУ ДПС у Волинській області. І вже у наступному фінансовому році ми продовжимо нашу багаторічну практику діалогу на засадах партнерства і взаємоповаги», - підсумувала Світлана Савчук.

Фото по темі:

 Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області