Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні представники інститутів громадянського суспільства!

опубліковано 24 січня 2022 о 08:46

Повідомлення про установчі збори

З метою продовження ефективної взаємодії з громадськістю та відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» (зі змінами) (далі – Постанова № 996) при Головному управлінні ДПС у Волинській області утворюється Громадська рада.

3 лютого 2022 року о 14 год. 00 хв.,у приміщенні ГУ ДПС у Волинській області за адресою м. Луцьк, Київський майдан,4 відбудуться установчі збори для формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Ініціативна група, склад якої затверджено наказом Головного управління ДПС у Волинській області від 30.11.2021 №3520, здійснила організаційні заходи та методичну підготовку проведення установчих зборів.

До участі в установчих зборах запрошуються представники інститутів громадянського суспільства, як подали необхідний пакет документів  Ініціативній групі відповідно до вимог Постанови № 996.

Зважаючи на вимоги Постанови №996, кандидати у члени Громадської ради не можуть делегувати право голосу для участі в установчих зборах іншим особам та повинні бути особисто присутніми на установчих зборах.

РЕЄСТРАЦІЯ УЧАСНИКІВ розпочнеться о 13.30.

Відповідальна за організацію реєстрації учасників Гараніна Любов Юріївна – секретар Ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради Головному управлінні ДПС у Волинській області (тел.: (067) 332-05-55, e-mail: vl.zmi@tax.gov.ua ).

Для отримання довідкової інформації звертайтеся за телефоном (0332) 777-118.

Кандидати на участь в установчих зборах для формування Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Ініціативна група з підготовки установчих зборів для формування

Громадської ради при ГУ ДПС у Волинській області