Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про особливості діяльності Центрів обслуговування платників у період дії карантину

опубліковано 23 лютого 2022 о 15:12

«З метою профілактики, запобігання поширення та мінімізації інфікування коронавірусом працівників центрів обслуговування платників, які діють при державних податкових інспекціях Головного управління ДПС у Волинській області, та належного обслуговування платників у період дії карантину Головне управління ДПС у Волинській області інформує про можливість отримання адміністративних послуг в онлайн-режимі через використання Електронного кабінету платника податків (https://cabinet.tax.gov.ua).

Онлайн-спілкування з податковою службою через Електронний кабінет дозволяє не витрачати зайвого часу для візиту до податкової інспекції, а також отримувати необхідну інформацію зі свого персонального комп’ютера.

Також, запрошуємо платників податків звітуватися за посередництвом Електронного кабінету. Цей момент особливо актуальний для громадян, які мають намір декларувати активи в рамках податкової амністії. Одноразова добровільна декларація подається лише в електронному вигляді.

Нагадуємо, що платники податків мають можливість спланувати, у разі необхідності, свій візит до податкової інспекції, скориставшись сервісом «Електронна черга» на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області у розділі «Центри обслуговування платників». За допомогою цього сервісу через мережу Інтернет можна вибрати зручний для платника час та дату візиту до податкової. При цьому в ЦОП здійснюється позачергове обслуговування громадян похилого віку та осіб з інвалідністю, вагітних жінок, осіб з дітьми та інших категорій людей, віднесених до групи високого ризику.

Додатково інформуємо: продовжити термін дії чинного кваліфікованого сертифікату електронного ключа ДПС можна на сайті acsklidd.gov.ua, згенерувати новий кваліфікований сертифікат електронного ключа  можна у будь-якому іншому акредитованому центрі сертифікації ключів.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області