Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ківерцівські податківці рекомендують громадянам стати активними користувачами електронних сервісів ДПС

опубліковано 06 березня 2023 о 08:58

Кампанія декларування доходів-2023 – гарна нагода розповісти про переваги та можливості електронних сервісів ДПС. 

Щоб залучити до декларування доходів громадян ківерцівські податківці проводять міні-зустрічі з потенційними декларантами. У ході особистого спілкування фахівці Ківерцівської ДПІ акцентують увагу на функціональних перевагах Електронного кабінету і можливостях інших електронних сервісів для подання річної податкової декларації про майновий стан і доходи.

Дистанційне спілкування з податковою службою – сучасне та зручне, не потребує додаткових витрат. Кожен може відзвітуватися про минулорічні доходи у режимі онлайн і таким чином зробити свій особистий внесок у фінансову безпеку держави.

Від відповідального ставлення громадян до вимог законодавства і своєчасного виконання конституційного обов’язку залежить фінансова стабільність нашої держави, соціальний захист громадян, - наголошують у Ківерцівській ДПІ. 

Щодо практичної допомоги, то місцеві платники теж мають нагоду отримати повну інформацію щодо реєстрації користувачем електронних сервісів ДПС від фахівців податкової інспекції.  

Нагадаємо, що 1 січня 2023 року в Україні стартувала кампанія декларування доходів громадянами за 2022 рік. 

Річну податкову декларацію про доходи за минулий рік повинні заповнити і подати до 1 травня 2023 року громадяни, які отримали доходи, з яких торік не сплачено податок на доходи фізичних осіб. 

Із огляду на доступність ІТ-сервісів,  потенційним декларантам пропонується подати декларацію через Електронний кабінет.  

Про перебіг та особливості нинішньої деклараційної кампанії громадяни можуть дізнатися із тематичного банера «Деклараційна кампанія-2023» на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області. Відповіді на актуальні питання громадяни-декларанти мають можливість отримати щоп’ятниці у ході роботи тематичної гарячої лінії за номером телефону  (0332) 777-106 з 11.00 до 12.00.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області