Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Внесок волинян на оборонні потреби держави перевищив півмільярда гривень військового збору

опубліковано 24 жовтня 2023 о 08:53

За підсумками січня-вересня 2023 року з легальних доходів волинян для потреб оборони держави сплачено 527,1 мільйона гривень військового збору.  Це на 114,5 мільйона гривень, або на 27,7 відсотка більше проти аналогічного періоду торік. 

Позитивна динаміка надходжень військового збору вказує на сумління бізнесу та відповідальність працедавців, які виконують вимоги закону щодо офіційного оформлення найманих осіб, - констатують у Головному управлінні ДПС у Волинській області. 

Фінансова підтримка обороноздатності країни - критично важлива для ефективної протидії військовій агресії рф. Тому кожен, хто працює легально, або ж прозоро декларує доходи, робить особистий внесок у належне фінансування національного війська. 

Зразкова податкова дисципліна та чесна сплата податків – це надзвичайно важливі передумови для перемоги над загарбником, - наголошують у податковій службі в області та висловлюють щиру вдячність платникам податків, які дбають про фінансове забезпечення держави під час боротьби з ворогом. 

Нагадаємо, що порядок оформлення трудових відносин з найманими працівниками є однаковим для всіх роботодавців. Він включає три основні кроки: 

- укладення трудового договору;

- оформлення наказу про прийняття на роботу;

- повідомлення Державної податкової служби.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області