Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Консультаційна допомога малому бізнесу - щоденна практика Любешівської ДПІ

опубліковано 13 листопада 2023 о 09:08

Фахівці Любешівської ДПІ допомагають бізнесу адаптуватися до вимог Закону № 3219. Індивідуальні консультації та особисті зустрічі з підприємцями - щоденна практика Любешівської ДПІ. 

Начальник Любешівської ДПІ Андрій Любеля розповідає, що особисто спілкується з представниками підприємництва, щоб роз’яснити вимоги закону та переконати ФОПів працювати у правовому полі.  

«Як і раніше, ми проводимо зустрічі у місцях провадження підприємницької діяльності або ж у Центрі обслуговування платників. Дотримання податкового та трудового законодавства, терміни сплати єдиного податку, вимоги до застосування РРО при здійсненні підприємницької діяльності – основні теми для діалогу з платниками податків. Активно пропагуємо електронні сервіси ДПС, оскільки можливості дистанційного звітування та взаємодії з ДПС спрощують виконання податкових зобов’язань», - коментує Андрій Любеля.

Посадовець підкреслив, що у разі потреби податківці надають консультаційну допомогу з питань оподаткування ПДФО і військовим збором доходу у вигляді благодійної допомоги, яка виплачується внутрішньо переміщеним особам міжнародними благодійними організаціями.

Довідково: про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки податківцями звітів і строки подання звітності, інформацію щодо сплати податків і податкового боргу можна дізнатися через Електронний кабінет. 

Ще один крок до цифрової податкової у цифровій державі - застосунок «Моя податкова», простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків із використанням платіжних систем.   

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області