Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мобільний застосунок «Моя податкова»: діалог у форматі онлайн

опубліковано 19 грудня 2023 о 08:48

Про особливості отримання податкової інформації за допомогою застосунку «Моя податкова» під час онлайн-зустрічі з платниками податків Луцької міської територіальної громади спілкувалася начальниця Луцької ДПІ Ніна Демчук. 

Діалог із громадянами за посередництвом інформаційної платформи ZOOM передбачав відповіді на конкретні запитання платників податків щодо переваг сервісу та оперативності його роботи. 

«Нове програмне рішення для платників податків застосунок «Моя податкова» пропонує громадянам можливість отримувати основні електронні сервіси податкової служби дистанційно. Насамперед, через застосунок «Моя податкова» можете скористатися можливістю подання декларації про майновий стан і доходи, зокрема  для отримання податкової знижки. Мікробізнесу цей сервіс стане у нагоді для подання звітності, отримання інформації про реєстраційні дані, сплати податків тощо», - акцентувала увагу  учасників зустрічі начальниця Луцької ДПІ Ніна Демчук.

Посадовиця наголосила, що саме дистанційне спілкування з контролюючими органами економить час та запобігає корупційним ризикам.

Нагадаємо, що звітуватися та сплачувати податки можна без візиту до податкової інспекції, оскільки податковий супровід сьогодні передбачає застосування сучасних програмних рішень для дистанційної взаємодії платників податків із ДПС. 

Кожен платник податків. який потребує практичної допомоги щодо роботи в електронному кабінеті чи має намір спілкуватися з ДПС через застосунок «Моя податкова», може звернутися до державної податкової інспекції за місцем податкової адреси.

 Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області