Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронні сервіси ДПС: у рамках роботи комунікаційної платформи податківці допоможуть налагодити дистанційну взаємодію 

опубліковано 05 січня 2024 о 10:11

Інформаційні рішення ДПС, які спрощують виконання податкових зобов’язань, дедалі більше цікавлять платників податків. Дистанційне спілкування з ДПС економить час і запобігає корупційним ризикам, - інформують платників податків у державних податкових інспекціях області. 

Серед платників податків, які вже скористалися допомогою податківців у налаштуванні електронних сервісів у рамках роботи комунікаційної податкової платформи - лідери громад, керівники юридичних осіб, представники аграрного сектору та громадськості, платники податків - фізичні особи та підприємці.

Нещодавно платники податків Ковельської громади взяли участь у тематичному тренінгу з питань налаштування застосунку «Моя податкова». 

Тим часом, підприємців Локачинської громади запросили на зустріч до місцевої податкової інспекції, щоб обговорити можливості електронних сервісів ДПС.

Кожен, хто цікавиться перевагами електронних сервісів ДПС, може звернутися до Центрів обслуговування платників і отримати необхідну інформацію щодо реєстрації та роботи в електронному кабінеті, налаштування мобільного застосунку «Моя податкова» чи застосування РРО/ПРРО. 

Інформаційно-роз’яснювальні сесії, тренінги, семінари, тематичні зустрічі що відбуваються у Центрах обслуговування платників, сприяють поінформованості платників податків про особливості роботи в електронному кабінеті, обов’язок бізнесу працювати із застосуванням РРО/ПРРО та можливості нового електронного сервісу ДПС застосунок «Моя податкова». 

Нагадаємо, що саме мобільний застосунок «Моя податкова» - це зручний інструмент отримання інформації про нарахування податків, власні реєстраційні дані, стан розрахунків із бюджетом тощо. Простий у застосуванні сервіс допоможе без візиту до податкової інспекції отримати інформацію з реєстрів, подати декларацію, сплатити податки до бюджету фізичним особам. Функціонал застосунку постійно вдосконалюються з врахуванням потреб платників податків.

Звертаємо увагу, що платники податків, які внаслідок збройної агресії рф змінили місце проживання та перебувають на Волині, можуть звернутися за отриманням консультаційної допомоги з питань оподаткування до Центрів обслуговування платників. 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області