Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Володимира переконують платників податків у перевагах цифрової взаємодії

опубліковано 10 січня 2024 о 09:22

Тренінги та тематичні практикуми для платників податків пропонують  мешканцям Володимирської громади фахівці місцевої податкової інспекції. 

Зокрема, податківці рекомендують громадянам і представникам бізнесу більш активно застосовувати цифрові рішення для спілкування з ДПС.

З огляду на старт із 1 січня 2024 року щорічної кампанії декларування доходів використання електронних сервісів набуває особливої актуальності, - наголошують у Володимир-Волинській ДПІ.

Тож у податковій інспекції інформують та навчають громадян і підприємців особливостям роботи в електронному кабінеті та допомагають налаштувати застосунок «Моя податкова». Віднедавна ДПС України запропонувала цей простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків із використанням платіжних систем. 

Саме мобільний застосунок «Моя податкова» стане надійним помічником для кожного, хто надає перевагу сучасним ІТ-рішенням при спілкуванні з контролюючими органами.    

Нагадаємо, що Річну податкову декларацію про доходи за минулий рік повинні заповнити і подати до 1 травня 2024 року громадяни, які отримали доходи, з яких торік не сплачено податок на доходи фізичних осіб. Із огляду на доступність ІТ-сервісів, потенційним декларантам пропонується подати декларацію через Електронний кабінет або ж скористатися можливостями мобільного застосунку «Моя податкова». 

Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте більше сервісів.       

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області