Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Задекларувати доходи важливо для добробуту громад, - Шацька ДПІ

опубліковано 24 січня 2024 о 08:50

У період щорічної кампанії декларування доходів найбільш актуальне питанням для обговорення з керівниками громад – особливості подання Річної податкової декларації про майновий стан і доходи. 

Про терміни та нові ІТ-можливості для подання декларації за 2023 рік громадянами зі старостами Шацької громади спілкувалася начальниця місцевої податкової інспекції Світлана Сулік

«У Центрі обслуговування платників Шацької ДПІ громадяни та підприємці можуть отримати практичну допомогу з питань заповнення і подання декларації. Сплачені за підсумками деклараційної кампанії податки поповнюють не лише державний бюджет, а й місцеві бюджети. Потенційним декларантам ми запропонуємо тематичну друковану продукцію та практичну консультаційну допомогу щодо річного звітування», - наголосила Світлана Сулік. 

Посадовиця підкреслила, що податківці рекомендують платникам податків скористатися можливостями електронного кабінету чи мобільним застосунком «Моя податкова».

Дистанційне спілкування з податковою службою – сучасне та зручне, не потребує додаткових витрат. А задекларувавши доходи, громадяни зроблять особистий внесок у фінансову підтримку держави, забезпечення її обороноздатності, - наголошують у Шацькій ДПІ.  

До слова, кожному декларанту фахівці податкової служби надають необхідну консультаційну допомогу. Детальнішу інформацію щодо особливостей Деклараційної кампанії-2024 та про процедуру подання декларації можна дізнатися із тематичного банера на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області та за номером телефону «гарячої» лінії (0332) 777-106, яка працює щоп’ятниці з 11.00 до 12.00.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області