Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Урок податкової грамотності: учні Луцької гімназії № 19 дізналися про важливість отримання фіскального чека

опубліковано 06 лютого 2024 о 08:46

У рамках просвітницьких заходів із майбутніми платниками податків волинські податківці спілкувалися з учнями Луцької гімназії № 19. 

Чергова тематична зустріч із учнями школи стала діалогом між представниками податкової служби та юними громадянами про важливість  сумлінної сплати податків. 

Начальниця управління організації роботи ГУ ДПС у Волинській області Олена Нікотіна розповіла про значимість податків для оборони та успішного розвитку країни та запропонувала школярам поміркувати вголос про те, як покращити податкову дисципліну платників податків у нашій країні.  

«Детінізації економіки – важлива передумова успішного розвитку країни. Сприяти легалізації обігу готівки може кожен із вас, якщо вимагатиме фіскальний чек у продавця товару. Цей документ допоможе вам захистити свої права у випадку придбання неякісного товару та свідчитиме про належний облік розрахункових операцій», - наголосила Олена Нікотіна. 

Як наочність представниця податкової служби використала тематичні відеоролики ДПС України, після перегляду яких старшокласники поділилися власними думками щодо важливості оподаткування для демократичної та незалежної держави.

Нагадаємо, що господарюючі суб’єкти Волині вже використовують понад 18 тисяч реєстраторів розрахункових операцій. Програмні РРО  впевнено домінують у сфері обліку розрахункових операцій. 

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області