Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці допоможуть опанувати електронне звітування, - Любомльська ДПІ

опубліковано 12 лютого 2024 о 11:23

Під час тематичних тренінгів у місцевій державній податковій інспекції платників податків Любомльщини консультують щодо правильності заповнення Річної податкової декларації про майновий стан і доходи та допомагають оволодіти навичками роботи в електронному кабінеті. 

Такі інформаційно-роз’яснювальні заходи для платників податків проводяться систематично, щоб поінформувати громадян і представників бізнесу про переваги електронних сервісів ДПС, - інформує Любомльська ДПІ.

«У період кампанії декларування доходів до Центру обслуговування платників звертається чимало громадян, які потребують нашої допомоги та роз’яснень. Як правило, платники податків цікавляться вимогами щодо подання декларації та отримують практичну підтримку під час формування звітних даних», - розповідає начальниця Любомльської ДПІ Наталія Пастощук.

Посадовиця підкреслила, що безпосереднє спілкування з громадянами дозволяє розповісти про останні податкові новації та нові сервіси податкової служби. Зокрема, податківці рекомендують платникам податків скористатися можливостями електронного кабінету чи мобільним застосунком «Моя податкова».

Дистанційне спілкування з податковою службою – сучасне та зручне, не потребує додаткових витрат. А задекларувавши доходи, громадяни зроблять особистий внесок у фінансову підтримку держави, забезпечення її обороноздатності, - наголошують у Любомльській ДПІ.  

Детальнішу інформацію щодо особливостей Деклараційної кампанії 2024 та про процедуру подання декларації можна дізнатися із тематичного банера на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області та за номером телефону «гарячої» лінії (0332) 777-106, яка працює щоп’ятниці з 11.00 до 12.00.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області