Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ковельські податківці переконують підприємців працювати у легальній площині

опубліковано 13 лютого 2024 о 11:13

Податківці спільно із представниками Держпраці провели низку інформаційно-роз’яснювальних заходів для представників підприємництва, - інформує Ковельський відділ податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Волинській області.

Зокрема, під час останнього обстеження місць здійснення підприємницької діяльності у м. Ковелі представники робочої групи переконали двох місцевих громадян офіційно зареєструвати бізнес-діяльність. Завдяки наполегливості податківців ще кілька найманих осіб місцевих підприємців отримають офіційне працевлаштування.  

Лише зареєстрований належним чином підприємець сплачує податки, а  легальна праця наповнює бюджет, - наголошують у податковій службі та звертаються до громадян з проханням бути дисциплінованими платниками податків.    

Зробити особистий внесок у фінансову підтримку держави задля забезпечення її обороноздатності може кожен, задекларувавши доходи, - наголошують у податковій службі.  

Нагадаємо, що Річну податкову декларацію про доходи за минулий рік повинні заповнити і подати до 1 травня 2024 року громадяни, які отримали доходи, з яких торік не сплачено податок на доходи фізичних осіб. Із огляду на доступність ІТ-сервісів, потенційним декларантам пропонується подати декларацію через електронний кабінет або ж скористатися можливостями мобільного застосунку «Моя податкова». 

Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте більше сервісів. 

Детальнішу інформацію щодо особливостей Деклараційної кампанії-2024 та про процедуру подання декларації можна дізнатися із тематичного банера на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області та за номером телефону «гарячої» лінії (0332) 777-106, яка працює щоп’ятниці з 11.00 до 12.00.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області